Schoolnieuws

06/12/2022: Sinterklaas op school

Vandaag verwelkomden we onze lieve kindervriend Sinterklaas met zijn Pieten.
De kinderen kregen een wel heel bijzonder cadeau van de Sint.

Een GOUDEN TICKET ligt voor ons klaar om met alle kinderen van de school naar de sprookjesopera van Hans & Grietje te gaan kijken op 15/12/2022. We zijn reuzeblij met dit prachtige geschenk! DANKJEWEL lieve Sinterklaas!

Alle kinderen brachten een bezoekje aan de Sint en zongen een liedje, dansten de heupen los en gaven een mooie tekening af.

Wat hebben we toch weer genoten van deze bijzondera dag vol Sintmagie!

Kerstmusical kleuterschool
kerstdrink ouderraad

Verjaardagen november

Een koude woensdagochtend deed ons luidkeels zingen voor onze jarigen.
Hieperdepiep voor de jarigen van november!

Link naar de foto's

18/11/2022: Sint-Maartensverteltocht

Heel wat mensen lieten zich gelukkig niet tegenhouden door het slechte weer tijdens onze Sint-Maartensverteltocht. Dankjewel daarvoor!

We hielden geen wandeling maar vertelden het verhaal van Sint-Maarten in de donkere klassen. De klassen werden gezellig verlicht.
Onze kleuters konden genieten van een leuk poppenkastverhaal.

Genieten jullie nog even mee? foto's

28/10/2022: MOS Fluo!

De nieuwe MOS-brigadiers van dit schooljaar werden voorgesteld op een heuse modeshow. Niet zomaar een modeshow maar een FLUO modeshow. Zo willen we de kinderen en ouders er attent op maken dat de donkere dagen en maanden eraan komen en we goed zichtbaar moeten zijn in het verkeer!

Vanaf de herfstvakantie tot de krokusvakantie doen we onze fluohesjes aan als we naar school komen en naar huis gaan!

De MOS-brigadiers gaven ons alvast heel wat leuke ideetjes!

28/10/2022: verjaardagen oktober

Op de laatste schooldag van de maand oktober vierden we onze jarigen van deze herfstmaand. Voor groot en klein werd er luidkeels meegezongen!
Hieperdepiep HOERA!

14/10/2022: Bosklassen vrijdag

De laatste dag van onze bosklassers zit er ook al op.
Ze zijn op de terugweg naar huis. Nadat ze een bezoek gebracht hebben aan een fort! Onze stoere ridders gaan straks blij zijn dat ze terug in hun eigen bed kunnen liggen.

13/10/2022: Bosklassen donderdag

De voorlaatste dag van onze bosklassers zat weer boordevol avontuur!
Zo gingen ze deze keer de grond in! Dat leverde mooie beelden op.
De laatste avond staat gekend als de "Bonte avond!"  hopelijk maken ze het vanavond niet te bont laugh

12/10/2022: Bosklassen woensdag

Vandaag hadden ze weer een dag vol avontuur!
Kampen bouwen, kajakken, genieten van het prachtige weer, ... kortom zalige bosklassen!

11/10/2022: Bosklassen dinsdag

Onze 5de en 6de klassers zijn vandaag precies op een survival gegaan : vuur maken, sprinkhanen eten, de hoogte in,... Wauw! Wat een avonturen beleven ze daar!

Genieten jullie mee?

10/10/2022: Bosklassen maandag

De eerste dag van de bosklassen zit er alweer op!
Zo te zien op de foto's hebben ze het helemaal naar hun zin daar in de prachtige bossen.

Geniet hier maar mee van de leuke sfeerbeelden

10/10/2022: Planning Bosklassen 2022

Onze derde graad vertrekt maandag 10/10/2022 op bosklassen.
Hieronder vind je alvast de planning van hun onvergetelijke week!
Er zullen gedurende de week foto's op de website geplaatst worden zodat we de avonturen van de kinderen en leerkrachten kunnen volgen!

planning van de week!

startviering door L1 en L4

De eerste- en vierdeklassers verzorgden op vrijdag 30 september de startviering voor onze school.
We beloven allemaal dit schooljaar een lichtpuntje te zijn....

30/09/2022: Verjaardagen september en augustus

Wat vliegt de tijd!
Vandaag vierden we de eerste jarigen van dit schooljaar met de ganse school èn met een nieuw verjaardagslied!
Ook de kinderen van de maand augustus mochten in de kring komen staan.
PROFICIAT iedereen!

16/09/2022: Strapdag

Op vrijdag 16 september verwelkomden de MOS-brigadiers de kinderen die te voet, met de bus, met de fiets naar school kwamen met een warm applaus.
Op de STRAPdag motiveren we de kinderen om de auto zoveel mogelijk aan de kant te laten staan.

Knap zo !

1 september 2022

De klassen zijn gepoetst, de banken opgeblonken, en vandaag zien we allemaal blije gezichten op onze speelplaats.

Welkom (terug) aan iedereen op onze school!
Maak er een fijn schooljaar van!

link naar foto's

PRAKTISCH > Schoolnieuws / Kalender / Schoolmenu / Inschrijvingen / Koelkastfiche / Corona / Nieuwsbrieven