2e kleuterklas

De mooiste vis

De mooiste vis van de zee:

De mooiste vis heeft alvast een plek veroverd in de harten van de kleuters. De verhalen zijn herkenbaar en spreken dus ook erg aan. Ze voelen mee en beleven ook mee, wat gaat de mooiste vis vabdaag beleven, dat is het eerste wat ik 's ochtends hoor.
Deze week gingen we creatief aan de slag voor het cadeautje voor onze papa, we maakten een echt strand in de zandbak, speelden het verhaal na in de poppenkast en ontwierpen onze eigen onderwaterwereld tafel !

loose parts

Aan de slag met loose parts
creatieve vaardigheden en fijn motorisch bewegen verruimen op een andere manier.

Vormen

Vormen en kleuren :

Sprookjes

Sprookjes spreken tot  de verbeelding en in onze klas lieten we het sprookje van Rapunzel tot leven komen, en dit met een eigen versie met een draak

Dino 's in onze klas

Thema dinosaurussen :
De week bleek toch wel veel te kort om alles aan bod te laten komen en de interesse was er bij iedereen, dus wie weet komt er in de loop van het schooljaar nog een vervolg

Goudlokje en de drie beren

Goudlokje en de drie beren :

De eerste klasweek

Welkom in de berenklas
Er werd deze week al fijn gespeeld, op ontdekking gegaan en ook het keuzebord werd al uitgetest en goedgekeurd.

Onze klassen > Kleuterschool > 2e kleuterklas / Instapklas / 1e kleuterklas / Klimklas / 3e kleuterklas

Home | © 2019 - Sint-Martinusbasisschool | Webmaster: Juf Liesbeth