1e leerjaar

Welkom op het klasdeel van het eerste leerjaar!

September 2021 : Circusdirecteur voor de eerste keer op bezoek!

Circusdirecteur voor de eerste keer op bezoek!

In november voeren we samen met circus Piccolini een échte circusvoorstelling op!

Wij mochten nu al even op bezoek bij de circusdirecteur. Hij trakteerde ons op een heuse voorstelling en daarna mochten we zelf aan de slag!  Kijk maar.... https://photos.app.goo.gl/k5QdXedXHY5Smv5Z6

September 2021: Speurtocht op school!

Speurtocht op school!

We gaan op ontdekking in de gebouwen van de lagere school. We zoeken de cijfers om de code te kraken. In de refter, de turnzaal, het secretariaat,... speuren we naar cijfers. En ja hoor, we slagen er in om de juiste code in te voeren en .. we krijgen een extra speeltijd in de zon cadeau! Knap gedaan eersteklassers!

September 2021 : Zwemdata

Zwemmen 2021

konijn

muis

13  januari

September 2021: Brief benodigdheden L1

Beste ouders

Graag geven wij, juffen van het eerste leerjaar, onze eerste brief mee!

Noteer alvast op de kalender: infoavond op donderdag 2 september 2021 om 19.30 uur. Wij vertellen over de leerstof die we aanbrengen en ook wat we verwachten van de ouders. Iedereen graag aanwezig op deze infoavond! Alvast bedankt!

Boodschappenlijstje, gelieve al deze spullen zeker mee te geven op de eerste schooldag:

1. Schooltas: Een klassiek groot (geschikt voor A4 ringmap) en stevig model, zonder wieltjes.(type: zie foto hieronder)

1. Eén lege, kleine dunne pennenzak (Deze dient om 1 potlood en een gommetje in te stoppen. Gelieve GEEN schrijfgerief, gommen, latjes, kleurpotloden,... mee te geven, uw kind krijgt dit allemaal van de school op de eerste schooldag!)

2. Gymzak: kort sportbroekje (blauw of zwart), t-shirt met schoollogo (te koop op de opendeurdag of uw kind krijgt deze op de eerste schooldag van de juf. De kostprijs van 8 euro  zal dan verrekend worden via de schoolrekening. Indien u thuis nog een t-shirt heeft van broer of zus, gelieve deze mee te geven in de gymzak! ), turnpantoffels liefst met T-vormig elastiekje (gympjes met een gesloten elastiek krijg je moeilijk aan en uit! ) Alles voorzien van de naam van je kind a.u.b.

3. Zakdoekendoos (kleenex of …)

1. 1 duurzame zak (type: zie foto hieronder) : niet té groot, er moeten enkel twee grote bib-boeken in kunnen! Deze dient om een gans schooljaar mee te nemen naar de bibliotheek. Graag duidelijk voorzien van naam.

1. 1 stevige grote luizenzak (type: zie foto hieronder) om een gans schooljaar aan de kapstok te hangen om de jas, muts, sjaal,… telkens in op te bergen!  Graag duidelijk voorzien van naam.

Wij gaan in L1 ook zwemmen (deze datums krijgt u van ons in september). Benodigdheden: zwemzak (liefst zonder touwtjes), jongens: een aansluitende zwemslip of zwemshort (geen losse zwemshort), meisjes: een zwempak (geen bikini), een badmuts, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek. Dit hoeft u nog NIET mee te brengen op de eerste schooldag.

Wij kijken er alvast naar uit!   Vriendelijke groetjes

juf Wendy, juf Marie en juf Christel

Onze klassen > Lagere school > 1e leerjaar / 2e leerjaar / 3e leerjaar / 4e leerjaar / 5e leerjaar / 6e leerjaar